Diensten

SCA uw partner in ...

SCA biedt services op de volgende gebieden:

 • Controle en samenstellen van jaarrekeningen
 • Analyse en interpretatie van de gegevens die zijn ontleend aan de administratie en de jaarrekening
 • Advies ten aanzien van:
  • administratieve organisatie en interne controle
  • investerings- en financieringsvraagstukken
  • reorganisatie en fusie
  • aandelenwaardering en bedrijfsovername
 • Managementbegeleiding, waaronder begrepen hulp bij het vervaardigen van tussentijdse verslagen, begrotingen of een ondernemersplan, en begeleiding van kredietaanvragen bij financiële instelling


Wanneer het gaat om financiële zaken is het altijd aan te bevelen professionele hulp in te schakelen. Vertrouwen op de meningen en adviezen van vrienden of kennissen, die niet volledig op de hoogte zijn van de feiten, kan vaak verkeerd aflopen.

Het SCA raadplegen kan u geld besparen. Want professionele begeleiding leidt tot verhoogde efficientie, belastingvoordelen en hogere winstcijfers. Of het om bedrijfszaken of om persoonlijke geldzaken gaat, het is altijd raadzaam advies in te winnen bij mensen met de juiste kennis en expertise. Bij SCA weet u dat u aan het goede adres bent.


Fiscaliteit

Naast het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, is het belangrijk om stil te staan bij de alles behalve eenvoudige belastingwetgeving. Kort samengevat kunnen cliënten bij ons terecht voor zaken als:

Begeleiding en advies bij:

BTW-administratie

reorganisaties en herstructureringen

keuze van rechtsvormen

invoerrechten

buy-outs

Taxplanning:het optimaliseren van de fiscale positie, zowel voor ondernemingen als voor vrije beroepsbeoefenaren en particulieren


Voor onze 'grote' klanten dient er een bedrijfsrevisor aangesteld te worden die de jaarrekeningen van deze vennootschappen attesteert.Ook bij inbrengen in natura, fusies en splitsingen wordt een beroep gedaan op een bedrijfsrevisor.Buiten deze wettelijke opdrachten geeft een bedrijfsrevisor vaak adviezen over administratieve, organisatorische, financiële analyse en project-begeleiding.